BLI STERKERE I EN KROPP DU ER STOLT AV

Lyst på en sterk og helsesmart hverdag?

8 ukers inspirerende online treningskurs

Startdato:
Min filosofi

Det å leve sunt og bli sterk trenger ikke være kjipt! Mitt mål er at du skal finne treningsglede og se resultater i en sterk kropp du trives i.

Introduksjon til
programmet mitt

Treningsprogram

Oppstart

Enkel og forståelig gjennomgang av kurset med praktisk info som sikrer at du kommer godt i gang fra start

En enkel fysisk test som kan gjøres hjemme der du er, og eventuelt bilder av deg selv om du ønsker dette

Underveis

To ukentlige treningsøkter med klare instruksjoner og veiledning

Du får muligheten til å måle fremgangen din underveis ved hjelp av utvalgte tester

Jeg er der for deg gjennom øktene og dine resultater. Sammen feirer vi små og store seiere underveis

Dialog med din trener, Sølve, i egen chat, eller motivernede prat med resten av teamet i felleschat (om ønskelig)

Morsomme helsesmarte konkurranser i teamet som du kan være med på for å booste en sterk og helsesmart hverdag

Ferdigstillelse

Avsluttende fysisk test

Etter fullført program i grunnkurset til “Sterke Damer” vil du se test-resultater, programmer og ha tilgang til meg som din coach i en uke. Du er nå klar for å ta steget videre inn i Sterke Damer Akademiet”, som er en ekslusiv platform for deg som er i gang med en god treningsrutine og vil holde den gode flyten i hverdagen. Her finner du tilpassede programmer, nye helsesmarte utfordringer, og har tilgang ti meg som din coach. 

Sterke Damer Akademiet

Bli sterk i en kropp du er stolt av – hver eneste dag!

Når disse 12 lærerike ukene i grunnkurset er over, vil du automatisk få en plass i Sterke Damer Akademiet. 

Akademiet er for deg som vil:

  • Holde på den gode og helsesmarte treningsrutinen
  • Ha tilgang til strukturert treningsopplegg som gjør deg sterk
  • Kjenne på varig treningslyst, inspirerende felleskap og leken hverdag

Fokuset i Akademiet er styrketrening på 30 minutter som gjør deg sterkere ukentlig, kodisjonsøkter tilpasset ditt nivå og det å finne den gode balansen i en livsstil som innholder alt det gode livet har å by på. Programmer, mål og tester er tilpasset sesonger, slik at din vei gjøres så gjennomførbar som mulig. Mitt mål er at du når ditt mål – og jeg følger deg opp hele veien. 

NB: Om du ikke ønsker å delta videre i Akademiet, kan du når som helst i løpet av grunnkurset avmelde deg fra dette, uten at det er noen kostnad knyttet til dette. 

Se hva mine fornøyde kunder sier

Før og etter

Hva sier deltakerne om mine treningsopplegg?

Linda Bredenbekk (28)

“Ikke bare er det en fryd å trene med deg, Sølve, du sprer også treningsglede og motivasjon. Med ditt opplegg har jeg kunnet takle både tunge tider og psykiske utfordringer, samtidig som jeg har blitt sterkere. Siden jeg starte å trene med deg har jeg gått ned 14 kg, og jeg har fått en bedre psykisk helse i en sterkere kropp. Tusen takk, Sølve, for det du gjør for så mange.” 

Kari Stornes (32)

“Jeg skal ærlig innrømme at jeg var veldig spent den dagen jeg tok mot til meg og valgte å følge Sølves opplegg, men det er en avgjørelse jeg ikke har angret på. Det å sette av tid til seg selv i en travel hverdag kan noen ganger være utfordrende, men hos Sølve fikk jeg konkrete tips til øvelser og økter som ikke krever for mye tid og som derfor er gjennomførbare i en travel hverdag. Som småbarnsmor utfordres kroppen på nye måter, og jeg kjenner det har vært viktig å trene styrke for å takle hverdagens nye utfordringer. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle trives med markløft, men det har gitt meg en skikkelig selvtillitsboost å se min egen fremgang. Etter altfor mange år med for mye fokus på mat og vektnedgang, har opplegget til Sølve med mer strukturert trening vært en digg inngang til en sunnere livsstil. Takk Sølve!”

Cathrine Eiken (45)

“Mine ukentlige treninger med opplegget til Sølve er ukens høydepunkt. Hans gode kompetanse og evne til å forklare øvelser i kombinasjon med glimt i øyet, gjør hver eneste time til en god treningsøkt, og ikke minst en boost for humøret mitt!” 

Alt i appen

Alt du trenger, uansett hvor du er – hjemme eller på treningssentret

Følg utviklingen av dine prestasjoner kontinuerlig og mål dem opp mot utgangspunktet før du startet

Alle øvelsene er instruert av meg i korte videosnutter som du selv spiller av når det passer deg
Vi støtter og pusher hverandre gjennom programmet for å sikre at vi i felleskap når de resultatene vi ønsker oss
Om meg

Litt om meg selv

Jeg er en kreativ folkehelseentusiast som i over 15 år har spesialisert meg på trening av damer som ønsker å finne treningsglede i en sterk kropp. Født midt på 80-tallet i Hallingdal, nå bosatt i Tønsberg hvor jeg jobber fulltid som trener online. Jeg er utdannet personlig trener og helsecoach, har videreutdannet med i ernæring og folkhelsearbeid, og har fullført en rekke trenerutdannelser som jeg daglig bruker for å hjelpe mine kunder på veien mot de største helsedrømmene. Jeg lever for glimt-i-øyet-coaching som gir deg den lystbetonte treningsopplevelsen du vil komme tilbake til uke etter uke.

Ofte stilte spørsmål

Det passer for deg som ønsker å finne glede i styrketrening som funker i korte økter som kan gjøres treningssenter, eller hjemme og som drømmer om en sterk kropp som kan brukes til alt.
Programmet varer i 12 uker, og er delt inn i inspirerende bolker på 4 og 4 uker, slik at du holder treningslysten og blir motivert til å fullføre.

Det er en grense på 40 deltakere pr. kurs. Grensen er satt for at Sølve skal kunne følge opp teamet, og sørge for best mulig resultater hos den enkelte. Det er første-kvinne-til-mølla-prinsippet som gjelder, så finn din oppstartsdato i dag.

Det er lagt opp til 2 treningsøkter i uka på 30 minutter. Etterhvert som kursforløpet utspiller seg får du mulighet til å gjennomføre bonusøkter om ønskelig. 2×30 minutter er nok til å bygge en sterk kropp.
Styrkekurset Sterke Damer starter 1 gang. pr. måned, så husk å registrere deg før oppstartsdatoen.

Du kan trene hjemme, eller du kan følge programmet på gymmet. Sølve hjelper deg med tilpasning av eventuelle øvelser. 

Et treningssenter har tilgang til alt du trenger, men om du trener hjemme sørg for å ha tilgang til et manualsett, gjerne to, og en valgfri type slynge.

Du kan registere deg akkurat når du måtte ønske før startdatoen du måtte ønske. Da får du tilgang til å bli kjent med både appen og portalen.

Etter programmet får du automatisk plass i mitt Akademi. I akademiet har vi fokus på å fortsette den gode flyten med trening og oppnå videre fremgang basert på dine mål og ønsker.
Prisen for Akademiet er 799,- pr. måned, og tilgangen er uten bindingstid.

Start din reise mot en sterk hverdag sammen med meg

Sølve Sundrehagen

Et sterkt bånd mellom meg som din trener og deg som klient, sammen med et nøye sammensatt program som sikrer resultater og varig treningslyst.

Follow me

© 2021 Sølve Sundrehagen – All rights reserved
Terms and Conditions · Privacy Policy

Trening med mening Jørn-Sølve Sundrehagen · 912654966
Bygdøy allé 12 · 0262 Oslo · Norge

Powered by Boon